مشاوره و راهکارها / صنایع غذایی

شست و شو و ضدعفونی سطوح
شرکت سانت محصولات متنوعی در زمینه شستوشوی سطوح طراحی کرده است. این محصولات مناسب برای اماکن عمومی، سالنهای غذاخوری، آشپزخانهها، بیمارستانها و... همچنین سطوحی چون سنگی، سرامیکی، کاشی، اپوکسی، چوبی، فلزی و... خواهندبود.
دزوکلین محصولی با ویژگی شست و شو و ضدعفونی کنندگی همزمان است که در وقت شما صرفه جویی می کند. یک شوینده و ضدعفونیکننده همزمان و بسیار قوی با خاصیت کفکنندگی که شست و شوی سطوح چرب و آلوده را سرعت بخشیده و تسهیل میکند و سطح را همزمان عاری از هرگونه عامل بیماریزا از قبیل ویروسها ، قارچها و باکتریها مینماید.
دزوکلین واش نیز شوینده قوی ویژه شست و شوی سطوح چرب با آلودگی بالا است که به طور ویژه برای دستگاههای اسکراب طراحی شده است. این محصول مخصوص سطوحی طراحی شدهاست که برای مدت طولانی و یا به صورت مستمر شسته نشدهاند و آلودگی این سطوح سخت و ضخیم شده است.
دزوکلین واش به دلیل دارا بودن مواد ضد خورندگی فلزات نیز به راحتی میتواند برای شست و شوی سطوح و ظروف فلزی استفاده شود. ضدعفونی پوست و سطوح بدون نیاز به آب نیز با ضدعفونیکننده الکلی دست سانت ممکن است.
محلول ضدعفونیکننده الکلی دست سانت بهترین گزینه در زمانهایی است که آب در دسترس نیست. این محلول بدون نیاز به آب، بهسرعت کلیه عوامل بیماریزا از قبیل باکتریها، قارچها و ویروسها را ازبین میبرد و سطوح مورد نظر را ضدعفونی میکند.

آفلاتوکسین: چگونه از این سرطانزای رایج اجتناب کنیم؟
آفلاتوکسین: چگونه از این سرطانزای رایج اجتناب کنیم؟
-
آفلاتوکسین چیست؟
-
آیا این ماده در دنیا کنترل شده است؟
-
علائم و خطرات آفلاتوکسین بر سلامت انسان
-
چگونه از این ماده سمی اجتناب کنیم
-
نحوه کاهش آفلاتوکسین در مواد غذایی
آفلاتوکسین یک نوع مایکوتوکسین (سم قارچی) است که توسط برخی کپکها مانندAspergillus flavusتولید میشود و میتواند انسان را در معرض خطر سرطان قرار دهد.
این سم معمولاً در غذاهایی مانند بادام زمینی، کره بادام زمینی و ذرت یافت میشود. در برخی از مکملهای غذایی مانند کلروفیلین نیز موادی وجود دارد که میتوانند به کاهش جذب آفلاتوکسین در بدن کمک کنند.
در بعضی از مناطق جهان مانند آسیا و آفریقا که مردم میزان بیشتری از این محصولات مصرف میکنند، خطر بیشتری دارد.
برخی گونههای خاص از کپکها، مانندAspergillus flavus، در شرایط خاصی مانند رطوبت و گرمای بالا، آفلاتوکسین تولید میکنند.مانند مواقعی که مواد غذایی در حال پوسیدگی هستند، یا گیاهانی مانند یونجه و غلات در مناطقی با رطوبت بالا و دمای بالا روی هم انباشته میشوند و تجزیه میشوند.
دستکم ۱۳ نوع آفلاتوکسین طبیعی (مایکوتوکسین) شناسایی شدهاند که توسط گونههای مختلفی از کپکها تولید میشوند. محققان توانستهاند آنها را شناسایی کنند. از میان ۱۳ گونه، نوعی به نام آفلاتوکسین B1 سمیترین نوع آن است که می تواند سبب به مخاطره انداختن سلامت انسانها با مشکلاتی مانند بیماریهای کبدی یا سرطان، بیماریهای خود ایمنی، مشکلات گوارشی و در موارد نادر حتی مرگ شود.
تحقیقات نشان داده است که مصرف آفلاتوکسین از طریق مواد غذایی یکی از علل اصلی بیماریهای کبدی (به ویژه کارسینوم سلولی کبد) در برخی کشورها مانند چین و آفریقا است. اما برای جلوگیری از آلوده شدن به آفلاتوکسین و کاهش خطر علائمی که می تواند به همراه داشته باشد (مانند آلرژی و خستگی) چه میتوان کرد؟
آفلاتوکسین از طریق برخی مواد غذایی که به طور گسترده در دسترس همه قرار دارند، به ویژه غلات و حبوبات وارد بدن می شود، بنابراین ایجاد تغییرات در رژیم غذایی اولین گام در این راه است. دیگر اینکه بعضی مکملها نیز میتوانند در سمزدایی بدن از آفلاتوکسین و افزایش ایمنی در برابر اثرات پرخطرِ آن موثر واقع شوند.
محصولات مرتبط
ارسال پیام
لطفا اطمینان حاصل نمائید تمامی موارد ستاره دار جهت ارسال پیام تکمیل شوند.